top of page
boot_edited.jpg

BOOT

 

Er is een goede verbinding tussen het vaste land en het eiland. Enkele keren per dag kun je gebruik maken van de veerverbinding tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog. Op de veerpont mogen fietsen mee, maar auto’s zijn op het eiland niet toegestaan. Voor verdere informatie over de dienstregeling, tarieven en parkeerfaciliteiten, raadpleeg de website: www.wpd.nl

bus.jpeg

BUS

 

Vanaf de aanlegsteiger van Schiermonnikoog vertrekken diverse bussen naar het dorp en de verschillende vakantiehuizen op het eiland. Voor Symfonie neem je vanaf de veerpont de bus naar “Karrepad” en je stapt uit bij de halte “Zwarteduinenweg”. Deze halte bevindt zich op enkele minuten loopafstand van de woning. Je volgt vanaf de halte het asfaltweggetje en Symfonie vind je aan de rechterzijde van de weg.

taxi werff.jpeg

TAXI

Heb je veel bagage of ga je liever voor extra comfort? Maak gebruik van een taxi(bus) en regel je rit via één van onderstaande vervoersbedrijven: 


Taxi Boersma    0519 531010
Taxi Drent          0519 531400

fiets bruggetje.jpeg
FIETS

Vanaf de aanlegsteiger ben je in ongeveer 20 minuten fietsen bij vakantiewoning Symfonie. Geen eigen fiets meegenomen? Op verschillende plekken zijn fietsen te huur en het is daarbij mogelijk om de fietsen bij de vakantiewoning te laten bezorgen. Bekijk voor meer informatie de website Fietsverhuur Schiermonnikoog of bel 0519 - 531 104 en reserveer de fietsen vooraf. 

TE VOET
 

Symfonie is, voor de liefhebbers, vanaf de aanlegsteiger ook te voet bereikbaar. De wandeltijd is ongeveer 60 minuten.

Wandelen-op-Schiermonnikoog-Maudgeniet.n
bottom of page